РусскийEnglishУкраїнськаالعربيةazərbaycan dili中文(简体)DanskFrançaisქართულიDeutschΕλληνικάעבריתItaliano日本語한국어PolskiRomânăEspañolTürkçeاردوTiếng Việt

HASTALARIN TIP MERKEZİ YORUMLAR "OKO"

Ben, Korolenko Elena Evgenievna, Bachuk Natalia Ivanova neovasküler glokom için başarılı operasyon için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Sevgili Natalya Yuryevna! Yere profesyonel hizmet ve insanlara büyük bir özenle yay! Sen ve senin takım tarafından oluşturulan görüş neredeyse umutsuz durumda döndürür. Bu mucize ve mutluluk benim için. Ayrı Hasmik Abovovnu dikkatini için teşekkür ederim, ponimaniei profesyonellik. Ve ayrıca lütfen uyutulmasının sayesinde ifade. Onun iş işlem ağrısız ve aslında kolayca taşınabilir yapar. Merkezi personel teşekkür ederim “OKO”! Bütün servet ve her şey ve her zaman sağlıklı olsun!

Korolenko Elena Evgenievna

19.11.2018

Personel hastalar vnimalnoe tutumlar için teşekkür ederim. Çok mutlu kaldı ve birincil araştırma, benim ilk noktaları tanımlama! Mükemmel organize etkinlikler!

Olga Molchanova

30.10.2018

Doktor Bachuk Natalia Ivanova tedavi kayıtsız olamaz, düşük bir yay ve teşekkür ile çok! Tanrı'nın bu Doktor, Bu bana ikinci bir hayat verdi! Işığı gördüm! Ayrıca tüm diğer doktorlar ve IU için teşekkürler. Kız kardeş, Tüm tıbbi personel için hastaların dikkat ve nazik tavır. Sen ile ilgili, emekli Cochin Tamara Alekseevna. Herkes bu klinik başvurmanız tavsiye!

Cochin Tamara Alekseevna

21.10.2018

Merhaba! Margarita mı. Dedesi adına, Victor İvanoviç Mazhara minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, kendimi ve bütün aile Bachuk Natalia Ivanova doktor, yanı sıra tüm personel, Büyükbabam objektif geri işleminin kim aldı. Bir mucize yapılan, Biz bile böyle bir sonuç beklemiyordum. Bizim büyükbabamız tekrar görür, Kendini çiçek ve ikinci bir soluk açtı, Aslında rağmen, 81 yıllık gider! Altın el ve en iyi dileklerimizi doktorlarla bir büyük teşekkür ederim! Tüm göz Tıp Merkezi tavsiye».

Margarita Tischenko

09.10.2018

Büyük bir Frjancevoj Margarita Vladimirovna teşekkür. O ilk yıl değil "Oko" olduğunu, Ama bir kez daha kızı, biliyordum, Şimdi bir tane daha var. Margarita Vladimirovna en uzun süre ayrılmış, tüm korkularımı dispelled, Tüm söyledi ve bizim için şaşılık ameliyatı arifesinde güvence verdi. Umarım, Tüm iyi bize ve biz ile yakında gider yerlerini üzerinde gözleri koyacağız.

Svetlana Eremenko

04.10.2018

Teşekkür için büyük göz kliniği». Yüksek kaliteli tıbbi bakım, güler yüzlü personel, Tüm Zirvesi.

Nikolay

01.10.2018

Ben, Weaver Petr Tkachev, Bana 77 yıl. Sağ gözünde katarakt için ameliyat oldu 18.09.18. Klinik tüm personel teşekkür ederim. Çok iyi hizmet, özenli doktorlar ve tüm sağlık personeli. Döndürülen görme ve şimdi var 95%! Teşekkür ederiz!!! Tüm klinik "Oko" tavsiye edecektir. Tanrı tüm iyi sağlık ve verimli çalışma uzun yıllar verebilir miyim, görme yeteneği yeniden insanlara yardım. Teşekkür ederiz!!!

Weaver Petr Tkachev

25.09.2018

Ben – emekli. Beyaz kat olarak çok gerekli insanlar. Güvenilir içine düşmek çok şanslı, Altın eller. I cant'inanmak, Bu ilk gün ışığı gördü. Bloomed hayat. Kelime yok! Özel tüm sağlık ekibi sayesinde!

10 Eylül 2018

Uzmanlar Tıp Merkezi için şükran kelimeleri yazmak istiyorum “OKO” ve kişisel olarak Frjancevoj Margarita Timoşenko profesyonellik ve sıcaklık için! Ekranlı ve çok memnun. Sana başarılar dilerim! Öner!

Oshkukova Nadezhda

30.08.2018

Harika kadın ve harika bir cerrah onun muazzam çalışma ve sabır için teşekkür ederiz! Natalia Yurievna, Sen – en iyi!

Anna

21.08.2018

Teşekkür ve takımınız için teşekkür ederim ki ister misiniz, Bu tam bir hayat yaşamak için bir fırsat verdi. Her yerde görmek, Bayan adımları korkusu olmadan taşımak için bir şans, akşam sokakta hareket edebilmek, okuyun, Tv seyretmek. Usta ellerin için teşekkür ederiz, göz ve yaşlı anlayış için, Bunun çok zor olduğunu.

Semenenko Olga Vasilievna

13.06.2018

Ben tıp merkezi için büyük teşekkür “OKO” nezaket ve profesyonellik için. Tüm sağlık ve başarı bu asil neden.

Rechkina

18.05.2018

Bakım için teşekkür ederiz, güzel ve sıcak, Ben geldim. Teşekkür ederiz, Natalia Yurievna, başarılı işlem için. Şaşırtıcı derecede iyi ve sıcak toplu. Hepinize teşekkürler! Mutluluk, Barış ve iyilik!

L. Samoylenko. G.

17.05.2018

Yanıt verme ve büyük tutum için tüm tıbbi personel için çok minnettarım. Eyvallah öylesine çok için işlemi, Dünyanın tüm renkleri görmek mutlu olmak için. Natalia Alexandrova retinologu Aleksandrovna için çok minnettar. Natalia Bachuk Yuriivny altın eller için çok teşekkür ederim. Sıcaklık ve dobrejshee için Brjancevoj margarita Vladimirovna kalp. Konovalova Darina Alexandrovna teşekkür özel ilgi için! Mükemmel bir kadroya sahip. Sağlık, iyilik, Dünya, mutluluk ve tüm nazik!

Raskova Lyudmila Danilovna

18.12.2017

Ben Oleynik M. M., Mariupol yelpazemizi, Katarakt içinde için ikinci bir işlem yapmadan “OKO” ve bakım için tüm personel için çok minnettarım, duyarlı bir, nazik ve dostça tavrı için. Julia Popsujshapke Glebovne için teşekkür ederim, Natalia Ivanova Bachuk ve çok sıcak karşılama tüm personel için!

Oleynik M. M.

29.11.2017

Bir kez daha çok teşekkür Bachuk Natalia Ivanova ve uzman ekibi hızlı. 25 Onun sağ gözü üzerinde işletilen Temmuz, her şeyi mükemmel görmek. 15 Ağustos sol gözünün üzerinde işletilen ve de her şeyi mükemmel görmek. Çok teşekkür ederim! Ama doktorlar ve hizmet kalitesinin bir takım görmek, Temizlik ve düzen ve hastalar için harika bir tutum.

Marchenko Volodymyr Ivanovych, 65 yıl

16.08.2017

Ben büyük teşekkür Bachuk Natalia Ivanova ve ekibi benim için işlemi sağ gözü hızlı (Katarakt). Bkz: iyi. Çok teşekkür ederim!

Marchenko Volodymyr Ivanovych, 65 yıl

26.07.2017

Aşk benim Bildirgesi, ve sayesinde

Tüm takım

İş için, Paylaşımlar için,

Kuyumcular çalışmalarını!

Senin durumunda,

Kalp cherstvelo!

Tüm sağlık ve başarı,

Uzun uzun ömrü yıl

Ve hastaların komplikasyon olmadan,

Bir ışık görmek için!

Natalia Ivanova ayrı ayrı,

Merdiven prodvizhenja yardımcı programı!

Takım gelişmek!

Özel elde!

Dostluk, mizah, iyilik,

Destek güçlü omuz!

Alkış ve mutlu!

Rebryk T. Hedef.

30.06.2017

Kliniği “OKO” Internet üzerinde bulunan. Bazı gerilim ile kabul edecek, t.. kimseden değil alınan herhangi bir önerileri, Ama hoş tarafından kabul şaşırdı. Elektronik olarak girilen, sonraki sabah ben ararım ve ayrıntılandırmaları alırken. Ben zamanında bir araya geldi dolapta. Muayene Mkhitaryan Hasmik Abovovna yürütülen. Yakından incelendiğinde, şikayetleri dinledi, çok hünerle bir anket. Onu delicesine minnettar. Bu klinik tavsiye. Çok teşekkür ederim, милые доктора!

Инна Владимировна Юдина

11.06.2017

İyi bir sağlık ve klinik tüm personel mükemmel iş için teşekkür ederim, Özellikle, Irina Fedorovna, profesyonellik ve duyarlılık hastalar için. Ve ayrıca teşekkürler doktor Natalia Alexandrovna, hangi güven ilham verir!!! Kliniğinin tüm personel çok sorunsuz çalışır, Vicdanlı ve profesyonel! Minnettar hastaların!!!

Maksymiuk Larisa Nikolaevna

20.05.2017

Büyük bir ekip çalışması için tıbbi işçilerin tüm personel teşekkür, profesyonellik, samimiyet, duyarlılık, insanlık ve dikkat. Özellikle Dr. Bachuk Natalya Yuryevna geçen gün onun altın eller için teşekkür etmek istiyorum, İnsanlar zevk verir, gördüğüne sevinmedin. Serdchenoe teşekkür tüm, tüm, tüm. Süpersin! Senin en iyi Merkezi.

Tatarı T. İle.

03.05.2017

Çok Bogatyr Svetlana Grigor'evne görevlerini mükemmel performans için teşekkürler, dikkat ve hassasiyet için.

Pavlenko içinde. S.

29.03.2017

En içten şükranlarımı tüm sağlık personeli ve diğer Tıp Merkezi “OKO” bakım ve ilgi için, test ve ameliyat sonrası rehabilitasyon dönemi sırasında hastaya gösterilen.

Tüm çalışanların sağlık ve adam yararına asil ve yapıcı çalışmalarında başarı diliyorum! Devam et!

Gakshin Alexey

15.02.2017

Çok fazla doktor Bachuk n teşekkür. Yu. ve başarılı bir ameliyat için tüm tıbbi personel onu kocası ile Zozule. İçinde. Vizyon işlemi sonra – 100%! Yüksek bir düzeyde yürütülen işlem, daha az sürdü 15 dakika. Koca mutlu.

Bugün bir göz muayenesi yaptı. Çok nitelikli anket, Özel randevu alınan, seçili noktaları. Ayrıca gözleri atandı.

Çok teşekkür ederim!

Tüm göz sorunları (özellikle katarakt, Bizim durumumuzda olduğu gibi), GÖZ merkezi tavsiye ederim.

Zozulya ile. İçinde., Zozulya (E). (A).

25.01.2017

Harika kadın ve harika bir cerrah onun muazzam çalışma ve sabır için teşekkür ederiz! Natalia Yurievna, Sen – en iyi!

Anna

21.08.2018

Büyük blagodarnìst′ göz ameliyatı için stand. Natalia Ûrìïvnì Bačuk ve Medcentru tüm personel teşekkür etmek istiyorum “OKO”. I dilek sen başarı ve iyi şanslar işinizi.

İçtenlikle Maria Rovanìvna Melnik.

M. Trostyanec, Sumy bölgesi.

Miller Marina Romanova

14.11.2016

Ben onun mükemmel anket için klinik personeli için minnettarım, Doktorlar hastalara özenli tutumu. Çok teşekkür ederim! I dilek sen iyi sağlık, Aile mutluluk ve uzun ömür. İnsanlar beyaz kat olarak – bizim kurtarıcıları!
Olekseenko L. D.

02.11.2016

I am çok memnun ve kalp klinik personeli için dokundu! Odaya geldiğinde, Böyle ev mobilyası, Kızlar samimi ve sevgi. Genel olarak çok korunaklı doktorlar, Keşfetmeye başladığımızda. Kullanılabilir tüm söyledi, açıkladı. Doktorlar OKO içinde – Sadece melekler Tanrı'nın. Tüm Zirvesi! En iyi klinik – Senin! Çok teşekkür ederim!
Cherepovskaya ve. İçinde.

31.10.2016

Ben tıp merkezi için yürekten teşekkür etmek istiyorum “OKO” Kharkov içinde, Yani cerrah Bachuk Natalia Ivanova ve merkezinin tüm personel teşekkür ederim, Kim işlemde katıldı. Tüm personel profesyonel solidary bir takımdır. Bu insanlar gerçekten yaşandığı ve sevgiyle hastalarını için başvurun. Tedavi için teşekkür ederiz, bakım ve ilgi.

Koryagina üzerinde. İçinde.

29.10.2016

Olumlu bir atmosfer bahsetmek istiyoruz, hasta ve klinik konfor için iyilik. Senior ve junior tıbbi personeliniz yüksek profesyonellik ve insanlık ile karakterizedir. İki yaptı ve bir üçüncü giriş için hazır olun! Çok teşekkür ederim!

Bozhko B. Hedef.

28.10.2016

Ben merkezinin tüm personel için benim takdir ifade etmek istiyorum “OKO” ülkemiz için zor bir zaman bizim Şehir nüfusu için zamanında ücretsiz yardım için. Büyük duyarlılık için tüm personel için teşekkür ederiz, anlama, tek tek her hastaya yaklaşım, şefkat ve sevgi, hangi ile hasta tedavi ve onun çalışma.

Tüm sizin ve aile efendisi gelen özel bereket. Refah, iyi şanslar ve büyüme Merkezi!

Gurieva Tatyana

27.10.2016

Tüm kadın işçilerin

Dikkatli, Dobry,

Onun meslekte akıllıdır!

Sana tavsiye almak için geldim

Ve bu konuda hiç pişman değilim!

Petrichenko ve. İle.

27.10.2016

Merkezinin tüm personel teşekkür ederim “OKO”, belirli, profesyoneller, dikkatimi görünümü teftiş vardı. Özenli ve profesyonel denetim, Onlar bana güven telkin ve kesin tanı tespit. Tekrar teşekkür ederim.

Dumov Mihail Vasilevich

25.08.2016

Merkezinizde danışmak için geldi ve sıcak bir atmosfer tarafından etkilendim, admin hayırsever tutumu, Ganzha Svetlana Jelena. Muayene Pogudina Ekaterina Vladimirovna yürütülen, Bu çok akıllıca ve lucidly açıkladı, Ben görme sorunları ve sorunların neler olduğunu var. Çok iyi iş Ödülü vurgulamak istediğiniz bu olağanüstü doktor! Çok ustaca ve kapsamlı bir şekilde yüksek kaliteli ekipman üzerinde görüş benim sorun soru tespit ve retinologu için Merkezinizle iletişim için tavsiye, Alexandrova N. (A).
Sıcak bir ortam için teşekkür ederiz, saflık, Güzellik, uyum, Takımda hissettim, rahat kapalı Tıp Merkezi. I dilek sen refah Merkezi, ilerleme ve büyük pay yardım kharkovites için teşekkürler, Şimdi her zaman gerekli anket para sağlamıyor olabilir.
Bir kez daha çok teşekkürler!
İyi şanslar ve başarılar!
Olga Valentinovna Koryagina

28.07.2016

Ben hastane sağlık personeli için minnettarım “OKO” göz ameliyatı için. Hastanenin tüm personel için çok minnettar, Tüm kalbimle teşekkür ediyorum! Teşekkür ederiz!

Aleksandra Markovna Kobets

Ben sadece ilk iki harf tablo görmeden Gözlükte katarakt vardı., ve hiç birşey görmedim. Şimdi, ancak, başka bir konudur. Her şeyi görmek göz ameliyatı daha iyi, yerli. Personel çok dikkatli. Herhangi bir büyükanne yardımcı olabilir, Dolapta. Ayrıca, Ben inogorodnââ, Bana korunan bir otelde, yol açtı, teslim. Otelde biz ödendi değil, otel kliniğe ödenen.

Alla Ivanovna Shevtsova

Güneş görmek için, gökyüzü ve dünya, ben kliniğe döndü “OKO”. Lesya Ukrainka sözlerini hatırladı “Umut umut olmadan” Ve tıbbi bir klinik ve sayesinde şahsen Natalia BAČUK Ûrìïvnì denilen bir mucize, Bu dünyayı görmek, Bu güzel insanların gözünde görmek, Kim altın eller var mı. Aileleriniz ısı olacak izin, sevinç ve mutluluk. Ancak şimdi anlıyorum, Sadece görmek mutlu olmak için dostatr′o. Tekrar çok teşekkür ederim. Süpersin!!! Tüm tıbbi personel için ve bir kez daha büyük Şükran Bačuk Natalia Ûrìïvnì ile provagoû. Bu sadece güzel bir kadın ruhu ve dışında değil, İş gerçek bir uzmandır. Bir kez daha teşekkür ederim!! Tanrı'nın zafer, o Ukrayna aşağıdaki doktorlar ve tıp merkezleri vardır!!!

Mykola Babiç

Kliniği “OKO” Bir arkadaşım tavsiye. Arasında seçme “OKO” ve kamu hastane, Ben durdu “OKO”, Çünkü gece hastanede kalmak istiyorum, altı Yataklı koğuşta, Ama rahat bir bakım almak istedim, ve ben ile Natalia Yuriyivna annesi aradı ve onun için geldim. Tam bir teşhis gerçekleştirdik, Ameliyat için hazır, Ben ameliyat, Gerekli zaman dinlenmiş ve eve gittim. Ertesi gün kontrole gittim, tüm makinelerde test, tüm belgili tanımlık gerekli damla verdi ve eve gittim.

Alla Ivanova

Dr. muhteşem. Natalia Yurievna – Tanrı'dan uzman, Altın eller. Korkarım her cerrahi müdahaleler ve beklenen, Bu çok rahat değil, Ama sonra bir cerrah ve anestezi uzmanı ile konuşuyor, Anestezi tüm sıkıntılardan söylüyorum, yaşa göre elde, memnun olduğunu, Bunun için uzmanları var. Onlar bana güvence verdi, belgili tanımlık iş üstünde karar yardımcı oldu. Çok memnun. Bir hafta sonra ameliyat göz sadece kurtarıldı, Ama bir çok daha iyi ikinci yerel gözlerini görmek başladı. Evimi söylemek gibi, Gerçek 3D.

Tamara Fedorovna Lagutenkova

İşlemi aynı gün mü. Nitelikli profesyoneller tarafından mükemmel hizmet ile çok memnun edildi. Merkezi tüm personel sayesinde “OKO”, onun liderliğini tarafından. Biz tüm çalışanlara iyi bir sağlık dilek, ailelerinin yanı sıra! Bravo!!!

Galina Bagdasarânc, Maria Kleiman

Ben ana şey gibi, o uzmanları, Tabii ki de, Ama en önemli şey, adam hissediyorum tutumdur, bir serseri yerine. Hastanelerden korkuyorum, kullanmakta olduğunuz için, ve siz izlerken… Ve sonra sanki onlara ihtiyacım, Her ne kadar ben gibi… Ana, Ne hakkında insanların tutum aşk. İşte ben onları en yerli halk sanki buyum.

Aleksandr Dmitrievich Andriyashin

Çok merak ediyorum, henüz ameliyat masasında vurdu. Sakin olmaya başladı, derler “İçin gerekli değildir, discouraged alamadım, Tüm yapmak, Her şey yoluna girecek”. Ben endişe ve dakika durdu 20 yeni bir vizyon ile tablodan kalktı. Ameliyattan önce bütün bir sis olduğu gibi gördüm, Ama tüm ikinci gününde ameliyattan sonra ayırt edebilirsiniz, netleştirmek için ortaya çıktı.

Maria Shatokhin

Bir yorum bırak

9 + 9 =